Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g49g27kcal0.8g3.2g1.2g0.6g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g35g105kcal3g18.9g1.6g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka100g168kcal20g0g10g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g2.5g4.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g2.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio15g44kcal3.9g0g3.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%38g107kcal11.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g980kcal80.6g47.2g51.4g1.2g
Valittu annoskoko273g490kcal40.3g23.6g25.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna137g245kcal20.2g11.8g12.9g0.3g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364