Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g313g344kcal9.4g10g31.3g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g488g269kcal8.3g32.2g11.7g5.9g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g351g1052kcal29.8g189.3g15.8g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1002g1683kcal200.4g0g100.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g25g43kcal1.4g4g2.3g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g25g3.3kcal0g0.7g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio150g436kcal39.1g0g31.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%376g1071kcal116.5g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g9801kcal809.8g472.4g513.6g11.8g
Valittu annoskoko2730g4900kcal404.9g236.2g256.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna1365g2450kcal202.5g118.1g128.4g3g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364