Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g63g69kcal1.9g2g6.3g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g98g54kcal1.7g6.4g2.3g1.2g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g70g210kcal6g37.9g3.2g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka200g337kcal40.1g0g20g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g5g8.5kcal0.3g0.8g0.5g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio30g87kcal7.8g0g6.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%75g214kcal23.3g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1960kcal162.2g94.4g102.8g2.4g
Valittu annoskoko546g980kcal81.1g47.2g51.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna273g490kcal40.6g23.6g25.7g0.6g
Arvot/100g100g180kcal14.9g8.6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364