Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g94g103kcal2.8g3g9.4g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g147g81kcal2.5g9.7g3.5g1.8g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g105g316kcal8.9g56.8g4.7g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka301g505kcal60.1g0g30.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g7.5g13kcal0.4g1.2g0.7g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g7.5g1kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio45g131kcal11.7g0g9.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%113g321kcal34.9g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g2940kcal242.6g141.8g154.2g3.6g
Valittu annoskoko819g1470kcal121.3g70.9g77.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna410g735kcal60.7g35.5g38.6g0.9g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364