Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g300g330kcal72g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Margariini 80% keskiarvo15g107kcal0g0g12g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250g275kcal7.5g8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1477kcal161.6g25.6g83.4g3.4g
Valittu annoskoko665g739kcal80.8g12.8g41.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna333g369kcal40.4g6.4g20.9g0.9g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486