Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen jauhelihamureke

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.

Katrime
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%800g1768kcal140g0g136g0g
Kananmuna kuoreton170g243kcal20.4g0g17g0g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g100g267kcal8.5g51.2g1g13.4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.250g698kcal75g3.8g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g6005kcal490.4g119.6g393.4g30.2g
Valittu annoskoko1820g3003kcal245.2g59.8g196.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna910g1501kcal122.6g29.9g98.4g7.6g
Arvot/100g100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31052