Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Kananmuna kuorineen punnittu63g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Maksa naudan 350g459kcal64.3g20.4g13g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g1479kcal146g64.2g70.2g9.2g
Valittu annoskoko633g740kcal73g32.1g35.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna317g370kcal36.5g16.1g17.6g2.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632