Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)65g130kcal2.6g22.8g2g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g200g270kcal6g7.8g24g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g2547kcal196.8g107.2g144.4g5.8g
Valittu annoskoko805g1273kcal98.4g53.6g72.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna403g637kcal49.2g26.8g36.1g1.5g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667