Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g300g1051kcal38.4g209.3g5.7g9.6g
Paistijauheliha, snellman300g510kcal36g0g30g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g338g547kcal28.4g40.5g26.7g15.9g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit94g122kcal2.8g1.9g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g4593kcal211.2g503.4g164.2g51g
Valittu annoskoko1039g2297kcal105.6g251.7g82.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna520g1148kcal52.8g125.9g41.1g12.8g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716