Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g33g117kcal4.3g23.3g0.6g1.1g
Paistijauheliha, snellman33g57kcal4g0g3.3g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g38g61kcal3.2g4.5g3g1.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit10g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g511kcal23.6g56g18.2g5.8g
Valittu annoskoko116g255kcal11.8g28g9.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna58g128kcal5.9g14g4.6g1.5g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716