Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Paistijauheliha, snellman400g680kcal48g0g40g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g450g729kcal37.8g54g35.5g21.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.7g2.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2770g6120kcal281.4g670.6g218.6g67.8g
Valittu annoskoko1385g3060kcal140.7g335.3g109.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna693g1530kcal70.4g167.7g54.7g17g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716