Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2888g10108kcal369.7g2013g54.9g92.4g
Paistijauheliha, snellman2888g4910kcal346.6g0g288.8g0g
Rypsiöljy 72g639kcal0g0g72.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3249g5264kcal272.9g389.9g256.7g152.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit903g1173kcal27.1g18.1g117.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44187kcal2032.6g4842g1579.8g490.2g
Valittu annoskoko10000g22093kcal1016.3g2421g789.9g245.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11047kcal508.2g1210.5g395g122.6g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716