Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g50g175kcal6.4g34.9g1g1.6g
Paistijauheliha, snellman50g85kcal6g0g5g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g56g91kcal4.7g6.7g4.4g2.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g765kcal35.2g83.8g27.2g8.4g
Valittu annoskoko173g383kcal17.6g41.9g13.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna87g191kcal8.8g21g6.8g2.1g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716