Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g801g2802kcal102.5g558g15.2g25.6g
Paistijauheliha, snellman801g1361kcal96.1g0g80.1g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g901g1459kcal75.7g108.1g71.2g42.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g12249kcal563.6g1342.2g438g135.8g
Valittu annoskoko2772g6124kcal281.8g671.1g219g67.9g
Annoskoko puolitettuna1386g3062kcal140.9g335.6g109.5g34g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716