Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g934g3269kcal119.6g651g17.7g29.9g
Paistijauheliha, snellman934g1588kcal112.1g0g93.4g0g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1051g1702kcal88.3g126.1g83g49.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit292g379kcal8.8g5.8g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6468g14290kcal657.6g1565.8g510.8g158.6g
Valittu annoskoko3234g7145kcal328.8g782.9g255.4g79.3g
Annoskoko puolitettuna1617g3573kcal164.4g391.5g127.7g39.7g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716