Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g100g350kcal12.8g69.7g1.9g3.2g
Paistijauheliha, snellman100g170kcal12g0g10g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g113g182kcal9.4g13.5g8.9g5.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g1530kcal70.2g167.6g54.8g17g
Valittu annoskoko346g765kcal35.1g83.8g27.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna173g383kcal17.6g41.9g13.7g4.3g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716