Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1067g3736kcal136.6g744g20.3g34.2g
Paistijauheliha, snellman1067g1815kcal128.1g0g106.7g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1201g1945kcal100.9g144.1g94.9g56.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit334g434kcal10g6.7g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g16331kcal751.2g1789.6g584g181.2g
Valittu annoskoko3696g8166kcal375.6g894.8g292g90.6g
Annoskoko puolitettuna1848g4083kcal187.8g447.4g146g45.3g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716