Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g117g409kcal14.9g81.4g2.2g3.7g
Paistijauheliha, snellman117g199kcal14g0g11.7g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g131g213kcal11g15.8g10.4g6.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit37g47kcal1.1g0.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana809g1786kcal82g195.8g63.8g19.8g
Valittu annoskoko404g893kcal41g97.9g31.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna202g447kcal20.5g49g16g5g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716