Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1201g4203kcal153.7g837g22.8g38.4g
Paistijauheliha, snellman1201g2042kcal144.1g0g120.1g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1351g2189kcal113.5g162.1g106.7g63.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit375g488kcal11.3g7.5g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8316g18373kcal845.2g2013.2g656.8g203.8g
Valittu annoskoko4158g9187kcal422.6g1006.6g328.4g101.9g
Annoskoko puolitettuna2079g4593kcal211.3g503.3g164.2g51g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716