Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1334g4670kcal170.8g930g25.4g42.7g
Paistijauheliha, snellman1334g2268kcal160.1g0g133.4g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1501g2432kcal126.1g180.1g118.6g70.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit417g542kcal12.5g8.3g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g20414kcal939g2236.8g730g226.6g
Valittu annoskoko4620g10207kcal469.5g1118.4g365g113.3g
Annoskoko puolitettuna2310g5104kcal234.8g559.2g182.5g56.7g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716