Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g150g525kcal19.2g104.6g2.9g4.8g
Paistijauheliha, snellman150g255kcal18g0g15g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g169g274kcal14.2g20.3g13.3g7.9g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit47g61kcal1.4g0.9g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g2297kcal105.6g251.6g82.2g25.4g
Valittu annoskoko520g1148kcal52.8g125.8g41.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna260g574kcal26.4g62.9g20.6g6.4g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716