Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1600g5600kcal204.8g1115.2g30.4g51.2g
Paistijauheliha, snellman1600g2720kcal192g0g160g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1800g2916kcal151.2g216g142.2g84.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit500g650kcal15g10g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11080g24479kcal1126g2682.4g875.2g271.6g
Valittu annoskoko5540g12240kcal563g1341.2g437.6g135.8g
Annoskoko puolitettuna2770g6120kcal281.5g670.6g218.8g67.9g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716