Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1601g5604kcal204.9g1116g30.4g51.2g
Paistijauheliha, snellman1601g2722kcal192.1g0g160.1g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1801g2918kcal151.3g216.2g142.3g84.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit500g651kcal15g10g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g24497kcal1126.6g2684.4g875.6g271.8g
Valittu annoskoko5544g12249kcal563.3g1342.2g437.8g135.9g
Annoskoko puolitettuna2772g6124kcal281.7g671.1g218.9g68g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716