Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g17g58kcal2.1g11.6g0.3g0.5g
Paistijauheliha, snellman17g28kcal2g0g1.7g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g19g30kcal1.6g2.3g1.5g0.9g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.2g6.8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g255kcal11.8g28g9.2g2.8g
Valittu annoskoko58g128kcal5.9g14g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna29g64kcal3g7g2.3g0.7g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716