Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g167g584kcal21.3g116.3g3.2g5.3g
Paistijauheliha, snellman167g284kcal20g0g16.7g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g188g304kcal15.8g22.5g14.8g8.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit52g68kcal1.6g1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g2552kcal117.4g279.6g91.4g28.2g
Valittu annoskoko578g1276kcal58.7g139.8g45.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna289g638kcal29.4g69.9g22.9g7.1g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716