Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1868g6538kcal239.1g1302g35.5g59.8g
Paistijauheliha, snellman1868g3176kcal224.2g0g186.8g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2102g3405kcal176.5g252.2g166g98.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit584g759kcal17.5g11.7g75.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12936g28580kcal1314.6g3131.8g1021.8g317.2g
Valittu annoskoko6468g14290kcal657.3g1565.9g510.9g158.6g
Annoskoko puolitettuna3234g7145kcal328.7g783g255.5g79.3g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716