Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2135g7472kcal273.3g1488g40.6g68.3g
Paistijauheliha, snellman2135g3629kcal256.2g0g213.5g0g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2402g3891kcal201.7g288.2g189.7g112.9g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit667g867kcal20g13.3g86.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g32663kcal1502.4g3579g1167.8g362.4g
Valittu annoskoko7392g16332kcal751.2g1789.5g583.9g181.2g
Annoskoko puolitettuna3696g8166kcal375.6g894.8g292g90.6g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716