Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g234g817kcal29.9g162.8g4.4g7.5g
Paistijauheliha, snellman234g397kcal28g0g23.4g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g263g426kcal22.1g31.5g20.8g12.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit73g95kcal2.2g1.5g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1617g3573kcal164.4g391.6g127.8g39.6g
Valittu annoskoko809g1786kcal82.2g195.8g63.9g19.8g
Annoskoko puolitettuna404g893kcal41.1g97.9g32g9.9g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716