Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2402g8406kcal307.4g1674g45.6g76.9g
Paistijauheliha, snellman2402g4083kcal288.2g0g240.2g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2702g4377kcal227g324.2g213.5g127g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit751g976kcal22.5g15g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g36746kcal1690.2g4026.4g1313.8g407.8g
Valittu annoskoko8316g18373kcal845.1g2013.2g656.9g203.9g
Annoskoko puolitettuna4158g9187kcal422.6g1006.6g328.5g102g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716