Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2669g9340kcal341.6g1860g50.7g85.4g
Paistijauheliha, snellman2669g4537kcal320.2g0g266.9g0g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3002g4864kcal252.2g360.3g237.2g141.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit834g1084kcal25g16.7g108.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g40829kcal1878g4474g1459.8g453g
Valittu annoskoko9240g20414kcal939g2237g729.9g226.5g
Annoskoko puolitettuna4620g10207kcal469.5g1118.5g365g113.3g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716