Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)900g1134kcal170.1g30.6g36g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g280g784kcal50.4g1.4g64.4g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Kuohukerma (Ingman)250g850kcal5.5g7.8g87.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g5718kcal459.6g108.4g377g10.2g
Valittu annoskoko1780g2859kcal229.8g54.2g188.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna890g1429kcal114.9g27.1g94.3g2.6g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895