Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Muna, annos 60g180g158kcal13.6g1.5g10.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 800g285kcal1.3g56.9g0.7g16g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 120g357kcal22.3g3g28.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g300g1200kcal0g300g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4065g10574kcal119.4g1355.4g501.4g45.6g
Valittu annoskoko2033g5287kcal59.7g677.7g250.7g22.8g
Annoskoko puolitettuna1016g2644kcal29.9g338.9g125.4g11.4g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107