Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakaalikeitto

Laita vesi kiehumaan, lisää 2 tl suolaa, kuori ja pilko perunat ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää kaksi pussia keittojuureksia.

Paista jauheliha tilkassa oliiviöljyä, lisää paistumaan pilkottu sipuli.

Mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla sekä meiramilla.

Laita jauhelihaseos keittoon.

Paista pilkotut kaalinpalat tilkassa oliiviöljyä hetken aikaa kunnes ne pehmenevät , lisää sitten keittoon.

Lopuksi lisää persiljaa.

Anna hetken hautua, mausta vielä tarpeen mukaan.

Helppo, nopea ja maukas ruoka! Tästä tulee iso annos, josta riittää varmasti enemmänkin kuin 10 annosta.

Kannattaa jäähdyttää ja laittaa valmiita annoksia pakasterasioissa pakkaseen, maistuu hyvältä työpäivän päätteeksi, kun sulattaa joko kattilassa liedellä tai mikrossa.

Kevyemmän version saa, kun vähentää perunan määrää ja lisää kaalin tai pakastejuuresten määrää.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.5g0.1kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1g9kcal0g0g1g0g
Lihaliemivalmiste, pirkka, 11g/kuutio1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Keräkaali, 100g20g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste40g10kcal0.4g1.9g0.1g1.2g
Peruna (vanha, kuorittu)75g62kcal1.4g13.2g0.1g0.8g
Paistijauheliha nauta 5%40g52kcal8.3g0g2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g283kcal21g32.4g6.8g5g
Valittu annoskoko333g142kcal10.5g16.2g3.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna166g71kcal5.3g8.1g1.7g1.3g
Arvot/100g100g43kcal3.2g4.9g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31163