Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)600g780kcal108g13.2g36.6g0.6g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi15g50kcal0.7g2.3g4.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g200g320kcal16g10g24g3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g200g340kcal7g11g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8630g5010kcal314g468g196.8g63.6g
Valittu annoskoko4315g2505kcal157g234g98.4g31.8g
Annoskoko puolitettuna2158g1253kcal78.5g117g49.2g15.9g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964