Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään1699g3364kcal293.9g0g261.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4077g2446kcal61.2g530g4.1g36.7g
Vesi2265g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1133g340kcal52.1g21.5g3.4g18.1g
Kesäkurpitsa453g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Rypsiöljy 170g1502kcal0g0g169.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15549kcal822.4g1142g884g121.8g
Valittu annoskoko10000g7775kcal411.2g571g442g60.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3887kcal205.6g285.5g221g30.5g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382