Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään250g494kcal43.2g0g38.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g599g360kcal9g77.9g0.6g5.4g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl167g50kcal7.7g3.2g0.5g2.7g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2285kcal121g168g130g18g
Valittu annoskoko1470g1143kcal60.5g84g65g9g
Annoskoko puolitettuna735g571kcal30.3g42g32.5g4.5g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382