Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään31g62kcal5.4g0g4.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl21g6.2kcal1g0.4g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa8.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g285kcal15g20.8g16.2g2.4g
Valittu annoskoko184g143kcal7.5g10.4g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna92g71kcal3.8g5.2g4.1g0.6g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382