Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään38g74kcal6.5g0g5.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa10g1.7kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g343kcal18g25.2g19.6g2.8g
Valittu annoskoko221g172kcal9g12.6g9.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna110g86kcal4.5g6.3g4.9g0.7g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382