Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään450g890kcal77.8g0g69.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1079g647kcal16.2g140.2g1.1g9.7g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl300g90kcal13.8g5.7g0.9g4.8g
Kesäkurpitsa120g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g4114kcal217.8g302.2g233.8g32.2g
Valittu annoskoko2646g2057kcal108.9g151.1g116.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna1323g1029kcal54.5g75.6g58.5g8.1g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382