Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään56g111kcal9.7g0g8.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl38g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g514kcal27.2g37.8g29.2g4g
Valittu annoskoko331g257kcal13.6g18.9g14.6g2g
Annoskoko puolitettuna165g129kcal6.8g9.5g7.3g1g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382