Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään599g1187kcal103.7g0g92.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1438g863kcal21.6g187g1.4g12.9g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl400g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Kesäkurpitsa160g27kcal0.6g4g1g1.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g5486kcal290.2g403g311.8g42.8g
Valittu annoskoko3528g2743kcal145.1g201.5g155.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna1764g1372kcal72.6g100.8g78g10.7g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382