Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään849g1682kcal146.9g0g130.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2039g1223kcal30.6g265g2g18.3g
Vesi1133g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl566g170kcal26g10.8g1.7g9.1g
Kesäkurpitsa227g39kcal0.9g5.7g1.4g1.6g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Rypsiöljy 85g751kcal0g0g84.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7775kcal411g571.2g442g60.8g
Valittu annoskoko5000g3887kcal205.5g285.6g221g30.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1944kcal102.8g142.8g110.5g15.2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382