Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään87g173kcal15.1g0g13.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.1g27.3g0.2g1.9g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl58g18kcal2.7g1.1g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa23g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g800kcal42.2g58.8g45.4g6.2g
Valittu annoskoko514g400kcal21.1g29.4g22.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna257g200kcal10.6g14.7g11.4g1.6g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382