Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään999g1978kcal172.8g0g153.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2397g1438kcal36g311.6g2.4g21.6g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl666g200kcal30.6g12.7g2g10.7g
Kesäkurpitsa266g45kcal1.1g6.7g1.6g1.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 100g883kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g9143kcal483.6g671.6g519.8g71.8g
Valittu annoskoko5880g4572kcal241.8g335.8g259.9g35.9g
Annoskoko puolitettuna2940g2286kcal120.9g167.9g130g18g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382