Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään112g223kcal19.4g0g17.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl75g23kcal3.4g1.4g0.2g1.2g
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1029kcal54g75.4g58.4g8g
Valittu annoskoko661g514kcal27g37.7g29.2g4g
Annoskoko puolitettuna331g257kcal13.5g18.9g14.6g2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382