Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään1200g2376kcal207.6g0g184.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2880g1728kcal43.2g374.4g2.9g25.9g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl800g240kcal36.8g15.2g2.4g12.8g
Kesäkurpitsa320g54kcal1.3g8g1.9g2.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14128g10984kcal581g806.8g624.4g85.8g
Valittu annoskoko7064g5492kcal290.5g403.4g312.2g42.9g
Annoskoko puolitettuna3532g2746kcal145.3g201.7g156.1g21.5g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382