Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään13g25kcal2.2g0g1.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl8.3g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g114kcal6g8.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko73g57kcal3g4.3g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g29kcal1.5g2.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.9g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382