Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään1598g3164kcal276.5g0g246.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3836g2301kcal57.5g498.6g3.8g34.5g
Vesi2131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1066g320kcal49g20.2g3.2g17g
Kesäkurpitsa426g73kcal1.7g10.7g2.6g3g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Rypsiöljy 160g1413kcal0g0g159.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g14629kcal773.6g1074.4g831.6g114.4g
Valittu annoskoko9408g7314kcal386.8g537.2g415.8g57.2g
Annoskoko puolitettuna4704g3657kcal193.4g268.6g207.9g28.6g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382