Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 600g167kcal7.1g24.3g1.2g12.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g375g487kcal78.7g0g15.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g75g23kcal0.7g3g0.2g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g1512kcal179.8g84.2g34.8g35.4g
Valittu annoskoko1308g756kcal89.9g42.1g17.4g17.7g
Annoskoko puolitettuna654g378kcal45g21.1g8.7g8.9g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589