Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 900g250kcal10.7g36.5g1.8g18.9g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g562g731kcal118.1g0g23g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g112g34kcal1.1g4.5g0.3g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g2268kcal270g126.4g51.8g53.6g
Valittu annoskoko1962g1134kcal135g63.2g25.9g26.8g
Annoskoko puolitettuna981g567kcal67.5g31.6g13g13.4g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589